CATALOG ROMSTAL PDF


Aici gasiti catalogul ROMSTAL Online. Catalogul ROMSTAL se va deschide intr- o fereastra noua. Vizualizeaza Catalogul ROMSTAL Online. Aici gasiti catalogul ROMSTAL Online. Catalogul ROMSTAL se va deschide intr- o fereastra noua. Vizualizeaza Catalogul ROMSTAL Online · Postare mai nouă. 28 feb. Title: Catalog Romstal primavara , Author: ROMSTAL ROMSTAL, Name: Catalog Romstal primavara , Length: 84 pages, Page:

Author: Mesar Vudolabar
Country: Switzerland
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 26 July 2016
Pages: 169
PDF File Size: 3.90 Mb
ePub File Size: 1.59 Mb
ISBN: 366-5-68190-374-3
Downloads: 34282
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malara

Module IX (Catalog Module Romstal)

In general, instalatiile de incalzire se alimenteaza cu apa de la reteaua publica, cu respectarea urmatoarelor conditii: Remedieri si interventii propuse Zgomotul datorat vitezei si turbulentei apei care intra in radiatoare se elimina actionand asupra sistemului de reglare pentru a adapta debitul hidraulic la valorile din proiect.

EDIIA IX Datele din cuprinsul catalogului au caracter informativ i pot suferi modificri ulterioare CUPRINS Foaie de garda PAGINA Prefata Cuprins a Unitati de masura g Formule uzuale, diverse Puterea totala a centralei termice Calculul necesarului de caldura in cladiri Calculul necesarului de caldura pentru prepararea acm h Calculul puterii termice la schimbatoarele de caldura Calculul consumului de combustibil Duritatea apei unitati de masura si de transformare i Alimentari cu apa-instalatii de hidrofor- debitul pompei de alimentare, inaltimea de pompare, volumul recipientului de hidrofor Volumul vasului tampon k Volumul de apa din instalatiile de incalzire Dimensionarea vaselor de expansiune Pierderile normate din instalatiile de incalzire Abur debitul masic, debitul caloric Pierderi de sarcina liniare si locale in instalatii de incalzire Diverse: Serpentina din partea inferioara a boilerului permite racordarea la sistemul de incalzire a panoului solar, iar serpentina superioara se poate racorda la un sistem de incalzire clasic; la un cazan.

  CS2305 PROGRAMMING PARADIGMS LECTURE NOTES PDF

II 73P 4. Teava de incalzire se afla in interiorul tubului solar fiind realizata din cupru cu o puritate foarte ridicata.

Catalog ROMSTAL Online | Catalog Oferte si brosuri. Catalog de reduceri.

Cazanul este echipat cu boiler de 80 l, electropompa circulatie primar boiler. Schemele realizate pornesc de la principiile fundamentale ale termotehnicii, hidraulicii precum si a altor discipline conexe. Termostta Technology Group 7C1 39T buc. Kit flanse pompa DN 40 73FP per. Casa cu doua bai si o bucatarie, locuita de patru persoane: Arzator P 93A M. SR Protectia anticoroziva. III 73P buc.

Pentru calcule rapide se poate folosi urmatorul tabel: In cazul in care catakog se prevede tratarea apei de umplere a instalatiilor conform normativelor, fenomenul poate dura mai multe sezoane, deteriorind instalatia. Cupla pompa tip DAB Module 2 Test IX Documents.

Compensatoare plane n form de U, L, Z. Regulatorul ECL echipatcu cardul C 75 si modul ECA 80 poate face cascada ladoua cazane cu arzatoare in doua trepte si poate gestionao vana cu 3 cai si pentru celelalte doua circuite s-aprevazut un ECL cu un card C Teu redus 2 x 1 x 2 pentru punctul 6 Manon reducie 1 x 1 pentru punctul 6 45R buc. Orice reproducere neautorizata, prin orice mijloace electronice, mecanice, prin fotocopiere, inregistrare sau alte mijloace, este pasibila de sanctiuni in conformitate cu legea copyright-ului.

  CARTINA PROVENZA PDF

Apa de umplere l 2. Ventil termic de siguranta Viessmann 35WA buc.

Filtru Y 1 40FA buc. Kit flane pomp DN 65 73FP per. Catalog Romstal Thermo Documents. Corodarea diverselor componente ale instalatiei.

Sanforce Emergency Module Catalog Business. A 36I 36I buc. I 73P buc. Dupa ce s-a incheiat operatia de umplere aduceti de mai multe ori apa din instalatie la o temperatura de pentru a favoriza separarea aerului.

Termometru Technology Group 39T buc. In interiorul acesteia se afla o substanta speciala, ce permite aparitia fenomenului de fierbe la temperaturi scazute. In catalogul de module exista un tabel cu marimile si unitatile de masura uzuale, relatiile de transformare, precum si cele mai folosite formule romsfal hidraulica si termotehnica. Regulatorul de temperatura electronic – permite functionarea automata a instalatiei de preparare a apei calde menajere.